Németország, Sasfészek: Hitler nyaralója

Tudnivalók Hitler nyaralójáról. A Sasfészek (német nevén Kehlsteinhaus) Berchtesgaden faluból közelíthető meg. Itt elolvashatod, milyen látnivalók vannak a Sasfészek környékén, hol találsz olcsó szállást Salzburg környékén, ahonnan gyorsan elérhető a Sasfészek. Saját útiterv a Sasfészek megközelítéséhez, nyitva tartási idő, jegyár, belépő a Sasfészekbe. Néhány tanács, tipp az utazás élményesebbé tételéhez. Látnivalók a Sasfészek közelében: Salzburg, Ausztria, Wolfgangsee, Werfen, Halstatt, Dürnnberg sóbánya, Herreninsel Chiemsee: II Lajos kastélya

Ajánlott linkek

A Sasfészek megközelítése, nyitva tartás

2009.10.14. 13:38 utiterv

Berchtesgaden felé kell menni, onnan ki van táblázva a Sasfészek. Nem lehet autóval egészen felmenni, csak a Sasfészek látogatóinak kialakított parkolóig, az autót ott kell hagyni. Napi díjas a parkoló, egy napra xx Euro az ár, aprópénz kell, mert automatánál kell jegyet venni. Innen buszok visznek fel egy szerpentinen, jól szervezve, mindenkinek időre szól a jegye. Amikor felérsz a busszal, akkor fent egyből foglalni kell a visszafele jövő buszokra időpontot. Megmondják, hogy melyik időpontra van még szabad hely, foglalni kell, és kapsz jegyet. 

Szólj hozzá!

Címkék: parkolás jegyár megközelítés sasfészek

Olcsó szállás a Sasfészek közelében: Salzburg

2009.10.14. 12:57 utiterv

Ajánlom a Sasfészek kirándulás kiegészítését egy Salzburg környéki túrával. Egyrészt Salzburg közel van, sok látnivaló van, és errefelé sok olcsó szállás foglalható. Személyes kedvencként ajánlom Sankt Gilgen felkeresését a Wolfgangsee partján. Gyönyörű város Ausztriában, sok olcsó panzió van a városban.

Szólj hozzá!

Címkék: salzburg olcsó szállás sankt gilgen sasfészek környéke

Továbi infók: Sasfészek és környéke látnivalók

2009.09.04. 21:59 utiterv

 Sasfészek leíráshoz kattintson ide: Sasfészek - Ausztria látnivalók 5 nap alatt

Szólj hozzá!

Címkék: salzburg sankt gilgen sasfészek környéke